Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 15 juli 2016

Nog een setje kaartjes

Op zaterdag 25 juni volgende ik een workshopdag bij Maaike en daarbij stond de Oh happy day card kit in de hoofdrol. Dat is een doosje waar alles bij in zit, tot de inkt en de stempels aan toe. Helemaal ideaal dus ook om mee te nemen op vakantie. Kun je toch knutselen en hoef je niet je hele hebben en houwen mee te nemen :-)
In deze set o.a. deze kleine cadeau kaartjes. En in hele gezellige, vrolijke kleuren. De eerste kaartjes die ik jullie wil laten zien, zijn deze vier.
2 opmerkingen: