Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 20 juli 2016

En weer een gebreid projectje

Vandaag geen kaartje maar weer een babydekentje dat van de pennen afgerold is. Deze keer dus gebreid. Zo 's avonds op het balkon of voor de televisie wil ik graag toch met de handen bezig zijn, dus heb ik altijd wel een brei- of haakwerkje waar ik mee aan de slag ben. Momenteel ben ik veel babydekentjes aan het haken en breien. Gewoon omdat het leuk is maar ook omdat er iemand blij mee kan maken die ze meeneemt naar Roemenië waar ze ze goed kunnen gebruiken.
De wol haal ik bij de Wibra. Dit is prima te doen en het breit en haakt ook heerlijk.
Omdat de dekentjes te groot zijn om in een keer op de foto te krijgen, fotografeer ik ze als ze in vieren zijn gevouwen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten