Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 8 juli 2016

En nog weer een auto

Tja, eigenlijk heb ik dus deze week een stempelset in de hoofdrol zo met al die kaarten met auto's en schoenen, en een thema. N.l. mannenkaarten.  De Guy Greetings set. Ik was er tot voor kort nog niet van overtuigd maar door de workshop heb ik heel veel gezien en geleerd. Kortom deze set staat dus nu ook bij mij op de plank.
Ook bij deze kaart is op de achtergrond een aantal stempels gebruikt uit de Gorgeous Crunch. Dat blijft ook een heerlijke set om erbij te blijven gebruiken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten