Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 1 juni 2016

Just for you


Een beetje met het idee van de ballonnenset van vorige week in mijn hoofd maakte ik dit kaartje. Ik gebruikte hiervoor de Balloon Bash stempels.
Met zwart ben ik begonnen met de tekst in het midden van de kaart. Vervolgens stempelde ik de banner nog een keer maar dan in Tangelo Twist en knipte die uit. Ik stempelde met dezelfde oranje kleur een aantal ballonnen op een apart papiertje om dit ook uit te knippen. Met de touwtjes stempel eerst in zwart deze op de kaart gestempeld en toen de ballonnen erop geplakt. Twee ervan deed ik met dimensionals om ze wat hoger op te plakken. Daarna nog met de confettiestempel (eerst een keer afgestempeld op een kladpapiertje) bewerkte ik de randen van het kaartje.Geen opmerkingen:

Een reactie posten