Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 11 juni 2016

Hope you're feeling special today

Met de Garden in Bloom set maakte ik dit kaartje. Ik gebruikte wederom de kleurencombinatie paars en groen, en vandaag ook een vleugje roze.
De kleuren zijn Elegant Eggplant, Whisteria Wonder, Old Olive en Pistachio Pudding. Als je goed kijkt zie je dat ik ook nog wat vlinders heb gestempeld op de achtergrond. Dit deed ik in de kleur Blushing Bride en die stempelde ik weer eerst af op een kladje om de kleur zachter te maken.Geen opmerkingen:

Een reactie posten