Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 9 maart 2016

Citrus

Het thema van de Less is More challenge van deze week is Citrus. En dan hoeft het niet persé een plaatje of stempeltje te zijn van citrus, maar het gaat dan voornamelijk om de citruskleuren.
Met de Lotus Blossom heb ik gestempeld in de kleuren geel (citroen), oranje (sinaasappel of mandarijn), en Summer Starfruit (de kleur van een stervrucht).
De tekst haalde ik van de stempel Love is Kindnes.


9 opmerkingen:

 1. This is lovely, so calm and stylish and with just the right pop of colour. Great card!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beautiful card, the bow is a lovely finishing touch. Karen x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love this stamp set, love this stamping, LOVE this card!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love this stamp set and it looks great in these colours.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Your stamping on this card is incredible! Such a superb effect on those beautiful flowers.
  Thank you so much for joining us at Less is More.
  Sharon xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Such a beautiful design - the pop of colour from the yellow ribbon is the perfect finishing touch! Thanks for joining us at Less Is More :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. This is so beautiful Ankie, a stunning stamp set and worked brilliantly here! As always thanks for playing along at Less is More! Sarah x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ankie your colours are stunning, what a gorgeous card!
  Thanks so much for joining us this week
  Anne
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen