Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 6 februari 2016

Look who's turning

Vandaag bestaat de Less is More challenge 5 jaar. Geweldig! Ik hou van deze uitdagingen site en uiteraard wil ik de dames achter deze challenge hiermee van harte feliciteren. Om dit te vieren willen ze graag een white-on-white kaart zien.
En omdat een lieve dame uit mijn omgeving komende week haar 85ste verjaardag hoopt te vieren, besloot ik om deze twee zaken te combineren.
Ik nam een Whisper White kaartbasis en sneed een stukje vellum dat hier precies op past. Met de Elements of Style stempelde ik de grote bloemtak twee maal op het vellum met Versamark en emboste dit met witte embossingpoeder. Dit plakte ik op de kaartbasis. Met de Number of Years stempelde ik de tekst Look who's turning en met een deel van een tekststempel uit de Suite Sayings stempelde ik het woord Celebrate. Beide met een zilverkleurige inkt. Van beide teksten sneed ik een banner.
Vervolgens stanste ik met de Number of Years framelits de cijfers 85 uit zilver glitterpapier en plakte dit midden op de kaart.

Al met al een hele chique kaart. Maar dat vind ik zowiezo als je een wit op wit kaart maakt.


13 opmerkingen:

 1. What a gorgeous card Ankie it looks so elegant!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh this is so lovely for the occasion - just FAB!

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gorgeous card. One that will be treasured.
  Sharon xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi gedaan, lijkt wel kant op het vellum. De digi van het olifantje hieronder is zo schattig.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. How fun! terrific card ~ this will make someone smile for sure ~K

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is een kaart die iedereen wel wil ontvangen; zo elegant en idd heel chique! Fijn weekend verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beautiful and classy make Ankie. Perfect white on white and Thanks for playing along in our 5th Birthday celebrations at Less is More. Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 8. What a super WOW make Ankie, looks really stylish.
  Thanks so much for joining our 5th birthday challenge
  Anne
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Love those big bold sparkly numbers, a really lovely design.
  Thanks so much for sharing with us.
  Anita x
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 10. What a pretty card, perfect for an 85th birthday celebration! Lou x

  BeantwoordenVerwijderen