Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 12 februari 2016

Just for you

En wederom een Valentijnskaart. Zelfde tekststempel als die van afgelopen woensdag, maar nu met een achtergrond gemaakt met de Timeless Textures. De kleuren die ik gebruikte zijn Coastal Cabana, Strawberry Slush en Whisper White. Een lekkere frisse kleurencombinatie al zeg ik het zelf.
Met de Boordering Blooms een paar bloemetjes gestempeld en nog een paar Coastal Cabana hartjes als detail.Geen opmerkingen:

Een reactie posten