Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 23 februari 2016

For you

Met de Lovely as tree maakten we tijdens de workshop die ik gisteren noemde ook een aantal kaarten, waaronder deze. Heel simpel, en eigenlijk had Maaike hem volgens mij als sterkte of condoleanckaart bedacht, maar ik heb er een andere tekst bij geschreven zodat die naar mijn schoonvader gestuurd kon worden die vorige een nieuw heup heeft gekregen.
Ook hier weer de kleur Soft Sky als hoofdkleur. De boom moest eigenlijk alleen gestempeld worden, maar ik wilde hem inkleuren. Dat deed ik met behulp van de blenderpen.


1 opmerking:

  1. Wat een prachtige stempelkaarten heb je alweer gemaakt. Altijd zo mooi.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen