Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 10 februari 2016

For you

Het kaartje van vandaag is mijn bijdrage voor de ABC challenge van Erna Logtenberg. Dit keer is de letter R aan de beurt en degene die mocht bepalen waar de letter R voor staat heeft aangegeven dat het de R van regenboog(kleuren) is.
Met de Work of Art stempelde ik in regenboogkleuren over de hele kaart en daarop stempelde ik met de grote tekst uit de Boordering Blooms de tekst. Een paar hartjes erbij en ik had meteen mijn eerste Valentijnskaartje. Ik moet er nl. best wel een paar maken voor goede vrienden vind ik zelf, dus dan is dit een prima kaart.


4 opmerkingen:

 1. Wat een leuk en vrolijke kaart Ankie! Bedankt voor het meedoen bij mijn challenge! Lieve groetjes Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke, vrolijke valentijnskaart.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Great colourful card here Ankie ;) Viv xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk is je kaart .
  Jij doet ook altijd trouw mee bij Erna !
  Liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen