Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 6 februari 2016

Een kleinkind

Een heel vrolijk en fleurig kaartje. Voor een kersverse opa en oma om ze te feliciteren met hun kleinkind. Het afdrukje is van Wild Rose en ingekleurd met Copics.
De kleuren rood en geel cardstock zijn van een onbekend merk uit de tijd dat ik nog veel vierkante kaarten maakte. En omdat het nog goed was, heb ik het ook gewoon gebruikt. Het designpapier komt uit een oud blokje van de Wibra en de tekst is van Marianne Design.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten