Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 17 februari 2016

Een kaartje voor de challenge van de Dutch Card Lovers

Deze keer hadden ze bij de Dutch Card Lovers een schets om te volgen. Op de schets hadden ze ook hartjes staan, maar omdat mijn Valentijnskaartjes allemaal al klaar waren, heb ik besloten om er een gezellige bloemenkaart van te maken.
Ik gebruikte hiervoor bloemen uit de stempelset Flower Shop en Petite Petals. De bloemen heb ik geponst met de bijbehorende ponsen. En ik gebruikte wat restantjes designpapier.


En dit was de te volgen schets:


5 opmerkingen:

 1. Met bloemen is het ook mooi, prachtige kaart Ankie met de mooie zonnige bloemen! Dank je wel voor het meedoen met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie verwerking van de schets. Leuk om variatie aan te brengen. Groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi 'zonnig' kaartje! Bedankt voor het meedoen met de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart, het geel maakt hem vrolijk. Leuk dat je bloemen hebt gebruikt ipv hartjes.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart hoor met al die mooie bloemen. Leuk dat je meedoet bij DCL.

  BeantwoordenVerwijderen