Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 16 februari 2016

Een haakprojectje

En nu weer een keer geen kaart maar een haakprojectje. Ik had een hele gave bol - gemêleerd -  katoen gekocht op de markt en daarmee maakte ik eerst dit inktvisje. Ik wist dat ze deze maken voor couveuse baby's in ziekenhuizen, maar ik haakte hem voor ons onderweg zijnde zesde kleinkind. Hij is niet zo heel klein uitgevallen maar dat komt omdat het wat dikkere katoen is.


En mocht je het idee hebben dat het beestje op de foto in de lucht hangt? Dat komt omdat ik heb gefotografeerd op een glazen tafel met een wit onderblad. En zeg nu zelf, met een beetje fantasie zwemt hij zo in de zee :-) 2 opmerkingen:

  1. ik zat idd te bekijken hoe je deze inktvis had bevestigd, zo zie je maar dat je niet veel nodig hebt om een mooie foto te krijgen, tis idd net echt of hij zwemt...knuf peet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke inktvis met mooi katoen gemaakt. Grappig hoe je de foto hebt gemaakt. Ik hoop dat je zesde kleinkind er net zoveel aan heeft als de couveuse kindjes.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen