Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 22 februari 2016

Een cadeaukaart

De tweede donderdag van februari was het weer workshopavond bij Maaike. Daar hadden we de stempelsets Lovely as a tree en de Wilderness Awaits in de hoofdrol.
Uit deze laatste set komt deze prachtige hond. Het is geen gewoon kaartje maar een cadeaukaart. Aan de binnenzijde is een flap gevouwen waarin je geld of een cadeaukaart kunt stoppen.
De kleuren die we gebruikten zijn Soft Sky, Bermuda Bay, Pool Part, Soft Suede.
De tekst komt uit dezelfde set als de hond.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten