Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 3 februari 2016

Bloemen

Dat is het thema van de Dutch Card Lovers van deze keer. En dat moet niet al te moeilijk zijn dacht ik zo. Ik zag dat er al heel wat inzendingen waren, maar daar kan de mijne vast en zeker nog wel bij.

Het designpapier is al heel oud en ik heb ook geen idee meer van welk merk dit was. De gestempelde bloemen en blaadjes komen uit de Garden in Bloom. Ik heb de kleuren Strawberry Slush en Pixie Pink gebruikt. Een klein zilverkoordje als detail om het tekstdeel heen. De tekst komt overigens ook uit de Garden in Bloom


9 opmerkingen:

 1. Mooie kaart! Ik vind de kleuren heel sprekend. Leuk dat je die losse blaadjes zo gestempeld hebt. Het subtiele stippeltrandje maakt het af!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart! Ik vind de kleuren heel sprekend. Leuk dat je die losse blaadjes zo gestempeld hebt. Het subtiele stippeltrandje maakt het af!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die kan er zeker nog wel bij en zeker zo'n mooie als deze, prachtkaart Ankie! Mooi dat koordje! Dank je wel voor het meedoen met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooi! Ik hou van jou kaartjes! Bedankt voor het meedoen met de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi gedaan. Leuk dat je meedoet met de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke kaart Ankie. Lekker fris. gr. Syl(via)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Your card is really lovely!
  Greetings,
  Mihaela

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige fleurige creatie! Bedankt voor het meedoen met DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg mooi hoor gaaf gedaan. Leuk dat je meedoet bij DCL.

  BeantwoordenVerwijderen