Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 20 januari 2016

Welcome little one

Mijn tweede post van vandaag is een kaartje. Een kaartje dat ik maakte als bijdrage voor de Liftchallenge. Deze keer moet je met stansen een aantal motiefjes uitstansen en die weer in elkaar laten vallen. Daarna moet je er ook nog een tekst uit stansen. Ik heb even zitten stoeien om het goed voor elkaar te krijgen maar het is eigenlijk gewoon een puzzeltje gemaakt met stansen. Als je die dan in elkaar legt en op een reepje papier plakt, kun je daarna de tekst eruit stansen. Uiteraard laat ik onderaan dit berichtje zien wat de te liften kaart is.


Zoals je ziet heb ik nog maar een babykaartje gemaakt. Dan heb ik in elk geval weer wat op voorraad.


11 opmerkingen:

 1. Wat een leuke lift heb je gemaakt! Ik ben vandaag ook aardig aan het puzzelen geweest, de kaart verschijnt later op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha we hadden hetzelfde idee.... Ik wilde ook met de rompertjes aan de gang :-) Leuke uitwerking!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een vrolijke en gezellige lift, super idee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldige lift heb je gemaakt, heel leuk met de rompertjes. Je haakwerk ziet er mooi uit, ben benieuwd als het klaar is.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohw... dit is ook al zo'n leuke lift... en zo lief al die rompertjes bij elkaar... Groetjes Aletta

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk met de rompertjes! Schattig blijf ik die vinden. Erg leuke babykaart! Dank je wel voor het meedoen weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat schattig die rompertjes, een heel lief kaartje is het! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke uitvoering van de liftkaart

  BeantwoordenVerwijderen