Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 11 januari 2016

Wat een geluk

Ik miste in mijn voorraadbak met kaarten geboortefelicitaties voor als er een jongetje geboren is. Kennelijk heb ik meer jongenskaartjes verstuurd dan meisjes de afgelopen tijd. Dus hoogste tijd om alvast een jongenskaartje te maken.
Ik heb de eendjes gebruikt uit de Something for baby en die heb ik boven elkaar gestempeld in de kleuren Pacific Point, Crushed Curry, en Pear Pizzaz. De golfjes onder de eendjes komen uit de set Oh, whale. De teksten komen uit mijn aloude Nederlandstalige stempelteksten, en het papier is uit een oud blokje van de Wibra.2 opmerkingen: