Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 8 januari 2016

Van harte gefeliciteerd

Vandaag een mannenkaartje waarbij ook weer gebruik is gemaakt van de achtergrondstempel uit de Perpetual Birthday Calendar. Dit keer heb ik de sterretjes gebruikt en die heb ik gestempeld in de kleur Smokey Slate.
De camera is heeft de naam Snapshot is ook van SU. Deze heb ik gestempeld met Memento Black op een stukje Smokey Slate cardstock en vervolgens met de hand uitgeknipt. Het lensje van de camera heb ik voorzien van een laagje glossy accents.
De gekleurde sterren zijn uit de set Simply Stars en gestempeld in de kleur Old Olive en Cherry Cobbler. De tekst komt uit de set K.J.E.G. (Koop je eigen geschenk).

En vanwege het thema sterren bij de SU-per challenge kan dit kaartje als tweede bijdrage van deze week van mij, ook nog meedoen dacht ik zo.
1 opmerking:

  1. Hij kan idd nog een keer mee doen met de SU-per Challenge Ankie. Dank je wel groetjes Jolan Meurs

    BeantwoordenVerwijderen