Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 18 januari 2016

Gefeliciteerd een jongen

Deze week staan de babykaartjes in de hoofdrol. Met name bij de kaartjes voor jongetjes was ik door mijn voorraad heen, dus daar heb ik er deze week een aantal van voor jullie.
Dit afdrukje had ik nog ingekleurd liggen en toen ik een restjes met het ballonnen designpapier tegenkwam vond ik het leuk om dit met elkaar te combineren. Simpel dus, maar daarom niet minder leuk. Het afdrukje is van Wildrose en ingekleurd met Copics. De tekst komt uit de SU set: Koop je eigen geschenk.2 opmerkingen:

  1. Simpel maar zo superleuk met dat lieve plaatje.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen