Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 12 januari 2016

Friendship is a sheltering tree

De rode draad deze week bij mijn kaarten, is het gebruik van stempels van verschillende merken die ik gecombineerd heb met de SU stempels. Ik vond het nl. zo zonde dat de oude stempels maar liggen te verstoffen, dat ik deze combi bedacht heb.
Ik heb een ieniemini Magnoliaatje ingekleurd met Copics en met de hand uitgeknipt. Op de basis van de kaart stempelde ik eerst de zon uit de Kind a Eclectic. Toen de boom uit de Sheltering tree; het gras, de fiets en de tekst komen ook uit deze set. De bodem en de wolken heb ik eveneens gestempeld met de "veegstempel" uit de Sheltering Tree. Daarna het Magnoliaatje met dimensionals zo opgeplakt dat de verhoudingen blijven kloppen.


2 opmerkingen:

 1. Wat een schattige kaart ! Erg leuke combinatie !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kaartje geworden, leuk om zo'n tafereeltje te maken van oude stempels.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen