Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 5 december 2015

SU-per challenge

De SU-per challenge van deze week vraagt om een kaartje in traditionele kerstkleuren. Dat was een uitdaging voor me omdat ik er GEEN kerstkaart van wilde maken. En toch ben ik er wel in geslaagd dacht ik zo.5 opmerkingen:

 1. Leuk dat je de kerstkleuren voor een verjaardagskaart hebr gebruikt. Mooi kaartje. Bedankt weer voor t meespelen met de SUper Challenges!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is zeker goed gelukt om met die kleuren geen kerstkaart te maken, je rode kaart met deze tekststempel is ook heel mooi.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is zeker goed gelukt om met die kleuren geen kerstkaart te maken, je rode kaart met deze tekststempel is ook heel mooi.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is weer erg leuk Ankie! De kleuren zijn bijna te voor de hand liggen voor kerst he, erg leuk dat je er iets anders mee hebt weten te maken! Bedankt voor het meedoen bij SU-per Challenges!

  BeantwoordenVerwijderen