Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 7 december 2015

So much my heart ...


Mijn kaartje van vandaag is voor de Liftchallenge. Daar moet je deze keer stempelen op designpapier.
Ik heb het Honeycomb papier genomen van SU en daar met de stempels uit de "An open heart" de takken gestempeld. De vogel komt daar ook uit maar die heb ik er verhoogd opgeplakt.3 opmerkingen:

 1. Mooi en subtiel is jouw kaart en wat een prachtig vogeltje! Dank je wel voor het meeliften, Ankie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He Ankie, wat ben je toch een trouwe deelneemster! Heel erg leuk. Mooi deze takken, en ik ben gek op ijsvogeltjes ;-)
  Dank je wel voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf gedaan! Het blauwe vogeltje knalt er echt af!

  BeantwoordenVerwijderen