Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 14 december 2015

Ohh wow! Wat een gave stempelset!

Vorige week kreeg ik mijn bestelling binnen van de Garden in Bloom stempelset en de Vintage Leaves (met bijpassende framelits).
En ik had woensdagochtend de schilder op bezoek en kon ik even niet in de huiskamer terecht (hoe vervelend ... :-) ) dus ben ik lekker in mijn hobbykamer aan de slag gegaan. En ik was zo verrast door de Garden in Bloom set dat ik er voor deze week een themaweek met deze set in de hoofdrol van heb gemaakt. Af en toe ook gecombineerd met de Vintage Leaves, maar dat laat ik wel weten bij de omschrijving van de kaarten.
De eerste kaart ervan hebben jullie gisteren al kunnen zien.

Vandaag dus de tweede.


Dit is echt weer zo'n  builderstempel, of hoe zeg ik dat?
Eerst alle contouren gestempeld in Night of Navy  en Garden Green. Daarna de kleurtjes erin gestempeld met Marina Mist en Pear Pizzaz, en voor de hartjes van de bloemen en het lijfje van het bijtje gebruikte ik Crushed Curry. En toen ik het eindresultaat zag, was ik meteen "verkocht".

2 opmerkingen: