Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 25 december 2015

Nogmaals de van harte gefeliciteerd stempel, gecombineerd met de Vintage Leaves

De basiskaart is cardstock in de kleur Close to Cocoa. Daarop een stuk Whisper White dat ik emboste met de Woodland embossing folder. Die mal bewerkte ik eerst met Close to Cocoa inkt met behulp van de brayer en draaide hem daarna door de Bigshot. Vervolgens met Early Espresso en de brayer de bomen donker gemaakt. Een groot label gestanst uit Cherry Cobbler cardstock. Op Whisper White cardstock de tekst gestempeld met Early Espresso en daarna met de Gorgeous Crunch wat grote en kleine spetters in de kleur Hello Honey er overheen gestempeld. De stiksteekjes langs de rand tekende ik met een Stampin'write marker in de kleur Early Espresso.
De blaadjes zijn weer uit de Vintage Leaves en die stempelde ik in de kleuren Garden Green gecombineerd met Hello Honey. Daarna stanste ik ze uit en plakte op de kaart met dimensionals.


1 opmerking: