Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 19 december 2015

Huisvlijt ...

Ik heb even goed moeten lezen en kijken naar de voorbeelden van de Less is More challenge, en toen kwam ik erachter dat het thema huisvlijt was. Ik spreek en lees best wel Engels, maar sommige termen ken ik natuurlijk in het geheel niet. Maar een mens is nooit te oud om te leren, dus door middel van lezen, nog eens lezen en voorbeelden bekijken ben ik weer wat wijzer geworden. Nl. . dat het woord Homespun staat voor huisvlijt.
Oeps, heb ik wel stempels die daarvoor in aanmerking komen dacht ik meteen. Maar na even door een bak met oudere stempels te spitten, kwam ik een leuke set tegen met een naaimachientje en een paspop. De knoopjesstempel kreeg ik een tijdje terug van mijn collega en die kwam natuurlijk ook prachtig van pas voor dit kaartje. En het moet uiteraard Clean and Simple zijn, dus ik er behalve het jute-stempel, verder niets meer bij gedaan. Het randje heb ik voor de sier rondom geprikt. Past ook goed bij het thema van mijn kaartje toch?


8 opmerkingen:

 1. Perfect Ankie, and well done on pursuing the translation of 'homespun'!
  Superb card!
  Thanks so much
  Chrissie
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lastige uitdagingen blijven dat toch als je eerst naar de betekenis van het woord moet gaan zoeken; had ik ook last van...
  Gave combinatie van kleuren en stempels; mooie CAS-kaart zo! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo zie je, wie wat bewaard heeft. Wat een leuke kaart en ik wist de betekenis ook niet maar heel goed uitgewerkt.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaart is het geworden. Ik had de juiste betekenis van het woord "homespun" ook nog niet door, dank voor je opzoekingswerk!
  Groetjes, Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ankie what a fab collage - great take on our theme this week!
  Thank you for joining our last challenge of the year and wishing you a very happy new year.
  Anne
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Great stamps for our challenge and I love the placement of your images.
  Thanks so much for sharing with us.
  Anita x
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 7. What awesome and perfect stamps you have Ankie, these are brilliant for the homespun theme and beautifully designed on your card. Thanks so much for playing along and a Happy New Year to you.
  Sarah
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen