Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 19 december 2015

Hope you're feeling special today

En dan alweer het laatste kaartje met de Garden in Bloom in de hoofdrol. Eerst een stukje designpapier in de hoek geplakt en daarna een restje-reepje designpapier er schuin overheen.
Met Night of Navy stempelde ik de contouren van de 2 achterste bloemen en daarna heb ik ze ingestempeld met Hello Honey. De blaadjes stempelde ik met Old Olive en Pistachio Pudding. Vervolgens op een apart stukje papier nogmaals een bloem gestempeld en die met een dimensional op de andere geplakt. De tekst komt ook uit de Garden in Bloom en deze heb ik uitgeponst met mijn labelpons. Het lijntje net aan de binnenzijde van het label maakte door met een marker voorzichtig langs de binnenkant van de ponst eerst te tekenen en daarna pas definitief door te ponsen. Een klein gaatje erin gemaakt en een stukje goudkoord er doorheen.


Ik hoop dat ik jullie wat inspiratie heb kunnen geven deze week met deze leuke stempelset. Je ziet dat je met één set toch hele verschillende kaartjes kunt maken.
Volgende week hoop ik een themaweek te kunnen vullen met de Vintage Leaves.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten