Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 18 december 2015

Get well soon

En nog maar een beterschapskaart. Die bijtjes en de honingpot lenen zich daar natuurlijk weer perfect voor.
Deze kaart maakte ik met de restjes van de eerder gemaakte kaarten van deze week. Nooit weggooien die restjes, je kunt er altijd weer wat mee doen.
Ook dit honingpotje kleurde ik in met mijn Copics.  De witte tekst komt uit de stempelset Crazy about you en heb ik erop geëmbost. De achtergrond met de bijtjes (daar zijn ze weer) maakte ik ook zelf door met Mint Macaron inkt te stempelen op een stukje Mint Macaron cardstock. De tekst Get well soon komt uit een van mijn allereerste SU stempelsets maar daar staat geen naam op dus ik heb geen idee hoe deze set heet. Met een witte gelpen nog wat stikselsteekjes gemaakt en een bijtje op de honingpot geplakt.2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke bijen serie heb je van de week geplaatst, konden we gelijk zien voor hoeveel gelegenheden hij eigenlijk bruikbaar is.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke bijen serie heb je van de week geplaatst, konden we gelijk zien voor hoeveel gelegenheden hij eigenlijk bruikbaar is.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen