Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 17 december 2015

Garden in Bloom gecombineerd met Vintage Leaves

Vandaag heb ik een doorkijkkaart voor jullie. Ik maakte een week of twee terug al zo'n (kerst)kaartje naar het voorbeeld van Hélène den Breejen, maar ik had deze toen al in mijn hoofd zitten. Alleen had ik de stempelsets nog niet binnen omdat dit mijn december bestelling was.


De bijenkorf binnenin is een stempel uit een hele oude stempelset van SU waarvan ik nog een paar afdrukjes op voorraad heb liggen. Ik heb eerst met de Vintage Leaves een bladerdak gestempeld en daarna de bijenkorf op een apart papiertje gestempeld, ingekleurd met Copics en uitgeknipt en verhoogd opgeplakt. Vervolgens want rondvliegende bijtjes om de korf heen.
Daarna heb ik met een ander blad uit de Vintage Leaves gestempeld voor het middelste deel van de kaart, en nog een keer de kleinere blaadjes in een lichtere kleur voor op de voorkant van de kaart.
Het labeltje en de tekst op de voorkant zijn uit een stempelset van Nicole Verkooijen die al jaren in mijn bezit heb. Nog wat rhinestones als dauwdruppels en ... tadaaa. Het eindresultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten