Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 19 december 2015

Een gelift kaartje voor de SU-per challenge

De Su-per challenge van deze keer is weer eens een liftkaart. Erg leuk en lekker vrolijk, dus dat heb ik ook gedaan. Ik ben van de schets en de vrolijke kleuren uitgegaan als mijn eigen basis.


Ik heb gebruik gemaakt van de stempelset Starburst Saying en de bijpassende framelits. De achtergrond spetters zijn uit de Gorgeous Crunch. De kleuren zijn Strawberry Slush en Summer Starfruit. Fruitige kleuren dus :-)

En voor de volledigheid hieronder het te liften kaartje:

1 opmerking:

  1. Wat een snelheid. Kaartje is leuk geworden. Bedankt voor het meedoen bij de SU-per challenges.

    BeantwoordenVerwijderen