Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 27 november 2015

Sending good whishes your way

De SU-per challenge van deze week betreft weer een schets. Ik er even over na moeten denken, want ik wilde wat anders dan de strookjes papier. En dat is gelukt. Met Whisper White Craft Ink heb ik op zwart papier de strepen gestempeld uit de set Painted Petals. Toen heb ik op een voorgestanste cirkel de bloemen gestempeld uit de Too kind set, waar ook de tekst uit komt.
Aangezien mij cirkel eigenlijk te groot was heb ik hem netjes op de rand afgesneden wat op zich ook nog eens een grappig effect geeft.
Nog een vlindertje uit de Butterfly Basics en wat sequins maken het af.


En dit is de schets:

4 opmerkingen:

 1. Leuke kaart! De witte inkt op het zwart is een goed idee! Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke uitwerking van de sketch Ankie. Dank je wel voor het meedoen met de SU-per Challenge. groetjes Jolan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt er weer een leuke kaart van gemaakt Anky. Bedankt voor het meedoen bij SU-per Challenges.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat heb je leuk gedaan met de achtergrond ! Bedankt weer voor het meedoen met SU-per Challenges !!

  BeantwoordenVerwijderen