Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 11 november 2015

Happy birthday - Cards en Scrap Challenge

En het kaartje nu is voor de Cards en Scrap uitdaging die gisteren online is gegaan. Dit keer moet je een schets volgen en die mag je ook spiegelen of draaien. Ik heb de schets in dit geval een kwartslag gedraaid en dan tegen de wijzers van de klok in.
Dit kaartje maakte ik gisteravond tijdens een workshop bij Maaike. Een echt mannenkaartje heb ik ervan gemaakt om de uitdaging nog wat groter te maken. :-)
4 opmerkingen:

  1. Weer zo'n leuke kaart Ankie! Jij knutselt heel wat af! Bedankt voor het meedoen met de challenge bij Cards & Scrap!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke kaart!! Bedankt voor het meedoen met deze uitdaging van Cards & Scrap!
    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen