Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 20 november 2015

Good works

Mijn tweede kaartje van vandaag is mijn bijdrage voor de SU-per challenge. Deze keer is het thema watercoloring.
Ik heb daarover eens een nachtje geslapen (en nagedacht toen ik wakker was) en toen had ik het. Met de Watercolor Wash stempelset heb een achtergrond gemaakt. Hoe? Ik heb op een stuk plastic met verschillende markers wat inktvlekken gemaakt, die ik vervolgens met een mister met water heb besprenkeld. Toen de stempel daarmee beïnkt en afgedrukt op een stuk Whisper White. Dit laten drogen (een beetje geholpen door de heattool) en toen met een oude SU stempelset (geen idee hoe deze heet omdat ik er destijds de naam niet op gezet heb. Dus mocht jij het wel weten dan hoor ik dat graag) de bloemen met zwarte Memento gestempeld. De tekst komt uit dezelfde oude stempelset en die heb ik met versamark gestempeld op een stukje Basic Black cardstock en geëmbost.
Hopelijk voldoet dit aan de opdracht watercoloring.


4 opmerkingen:

 1. Is wel een gave kaart geworden zo met die achtergrond kleuren. De grote felicitatiestempel is inderdaad mooi op je vorige kaart.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf gedaan zeg !! Bedankt weer voor het meedoen met SU-per !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk effect! Bedankt voor t meespelen met de SUper Challenges!

  BeantwoordenVerwijderen