Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 28 november 2015

Fruit

Dat is het thema van Less is More van deze week. En zeg nu zelf: wat helpt beter als je ziek bent dan vitamientjes? Dus het werd een beterschapskaart. Ik heb hele gave stempels van Different Colors en dat is een citroen en sinaasappel (of grapefruit) stempel. Ik heb de basis gemaakt van cardstock in de kleur Watermelon Wonder. Het Whisper White heb ik bestempeld met één citroen en een paar partjes sinaasappel en dat deed ik met de kleuren Summer Starfruit (komt toch het fruit ook weer in terug :-) ) en Watermelon Wonder. Met Soft Sky maakte ik nog wat bubbeltjes alsof het fruit in een glas bruiswater drijft. Omdat iets te accentueren plakte ik er een paar rhinestones bij. De tekst is uit de Hopeful Thoughts van SU.


11 opmerkingen:

 1. Hele mooie kaart en leuk die bubbeltjes.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo mooi die stempels )had er zelf geen een met fruit erop:) Fijne zondag verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Such beautiful and detailed images Ankie and a perfect CAS take on the challenge. thanks so much for playing along this week!
  Sarah xx
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie fruit stempels Ankie. Ik kon bijna niet meedoen wegens geen fruit stempels en toen ontdekte ik een heel oud Yvonne Creations stempeltje waar een mand fruit op zit. En zo was ik dan toch weer vertrokken, ha ha.
  Je kaartje is super.
  Groetjes, Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super stamping Ankie, your fruit look fab in this layout.
  Thank you for joining us
  Anne
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beautiful design. It makes a super get well card.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beautifully stamped Ankie, a great CAS card!
  Sorry it's taken me all week to get around to visiting!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Love the design of your images, and a great layout too.
  Thanks for sharing with us.
  Anita x
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen