Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 25 november 2015

Thinking of you

En de uitdaging van de Cards en Scrap van deze week is de opdracht om een kaartje te maken van "kraft en wit". Een leuke challenge die ook echt niet moeilijk hoeft te zijn. Zeker niet met het mooie papier van SU dat er in deze kleuren ook volop is.
De bomenstempel komt uit de Happy Scenes en de tekststempel is uit de set Hello You. De 'pareltjes' op de scallopcirkel heb ik gemaakt met een perlepen.


3 opmerkingen:

 1. Stijlvolle kaart, altijd mooi kraft met wit. Je hoedje van papier is heel erg leuk.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stijlvolle kaart, altijd mooi kraft met wit. Je hoedje van papier is heel erg leuk.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is mooi ! Hou erg van dit duo kraft en wit !
  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen