Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 24 november 2015

Een mannenkaart

Gemaakt met de embossingfolder Woodland. Eerst de mal beïnkt en daarna van de autostempel voorzien. Toen door de Bigshot gedraaid. Ik moest de auto nog wel een beetje bijtekenen met een stift maar dat was niet zo ingewikkeld. Daarna heb ik de auto met een marker ingekleurd. Toen met de brayer voorzichtig (en dat moet je echt heel zachtjes doen anders lukt het niet goed want dan pak je de achterkant mee) de boomstammen met Early Espresso bewerkt om ze beter uit te laten komen. Dan nog wat blauwe lucht aangebracht met behulp van een spongedauber.
Vervolgens met het bladerdakstempel uit de Sheltering Tree de bladeren van de bomen gestempeld en wat bosschages op de voorgrond. Het geheel gemat op een stuk Cherry Cobbler cardstock en dit weer op Crumbcake cardstock. En dan heb je bijna een schilderijtje.


1 opmerking: