Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 28 oktober 2015

Thinking of you

Met Mery's linnen stempelset van Joy crafts een achtergrond gestempeld met de draadjesbundel en het linnen lapje. Vervolgens met de Four Feathers van SU twee veren gestempeld en gebundeld met een stukje twine. Daarna met dimensionals op de kaart geplakt. De tekst is uit de Sassy Salutations eveneens van SU.
Ook de inkt en het cardstock is van SU en daarvoor heb ik gebruikt:  Crumbcake, Mossy Meadow, Early Espresso en Marina Mist.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten