Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 6 oktober 2015

Thinking of you

Ook dit kaartje is gemaakt met de embossingfolder waar ik het gisteren over had. En met die hele gave spinnenweb-doily van SU.


De achtergrond is eerst op de folder gesponst met Smokey Slate, en daarna heb ik het cardstock door de Big Shot gehaald.
Met de Wonderfall Big Diez heb ik het boomblaadje gestanst en het eikeltje. Dat laatste deed ik nog een keer met een donkerbruine kleur en daarvan heb ik het hoedje afgeknipt en vervolgens op het lichtere bruin geplakt. Het grote blad heb ik nog een beetje gesponst met rode en groene inkt voor het herfst effect. De tekst komt uit de Sheltering Tree stempelset.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten