Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 17 oktober 2015

SU-per challenge

Het volgende kaartje is mijn bijdrage voor de SU-per challenge die afgelopen donderdag van start ging. Ook deze week hebben ze gekozen voor een schets.
Ik heb de basis gemaakt van Smokey Slate en bestempeld in dezelfde kleur inkt met de swirl uit de Elements of Style. Vervolgens een tekst gebruikt uit de Cottage Greetings in  de kleur Cherry Cobbler. En met diezelfde kleur heb ik een matje gemaakt van cardstock en een bloem gestempeld met de Flower shop en de Petite Petals, die ik beide heb geponst met de bijbehorende pons. Daarna verhoogd opgeplakt.
Eenvoudig maar toch wel sierlijk dacht ik zo.


En voor de volledigheid ook de schets nog even:

3 opmerkingen:

  1. Eenvoudig, maar leuk !! Bedankt weer voor het meedoen met SU-per !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke CAS kaart heb je gemaakt voor deze Challenge. Bedankt voor het meedoen bij SU-per Challenges!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een mooie kaart hoeft niet altijd moeilijk te zijn toch? Bedankt weer voor het meedoen bij SU-per Challenges!

    BeantwoordenVerwijderen