Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 13 oktober 2015

Silent night

Op 3 oktober ben ik een SU Christmas event geweest in Dordrecht. Met zo'n veertig dames hebben we vier kerstprojectjes gemaakt. Een van de dingen die we daar maakten was een kerstkaart met behulp van de framelits en glitterpapier. Dit zouden kaartjes moeten zijn waarbij ook een envelop gestanst werd die dan half om het kaartje ging. Echter ik vond dat zelf niet zo leuk omdat je dan een deel van je kaart niet zag. Dat heb ik dus niet gedaan. En ik heb de basiskaart iets groter gelaten zodat hij dezelfde maat heeft als de kaartjes die ik standaard maak. Het Whisper White is geëmbost met een sneeuwmal. En uit wat restjes zwart, crumb cake en goudglitter hebben we een bannertje gemaakt. Daarna heb ik het witte deel iets meer in de hoek geplakt waardoor een heel apart effect ontstond.
En zo heb ik zeven kaartjes. Eigenlijk 8, maar bij een ging iets mis. Tja waar geknutseld wordt, worden ook foutjes gemaakt, ook door mij. :-)


1 opmerking: