Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 16 oktober 2015

Kaartje voor de Scr@p-card challenge

Bij de Scr@p-Cards Challenge is het thema herfst (of halloween) en er moet een pompoen op je kaart voorkomen.
Met de mooie bomen embossingmal heb ik de bomen geëmbost. Daarna een spinnenweb-doily erop. En ik heb ook nog steeds mijn Magnolia stempels en daar zit ook de Tilda met pompoenen bij. Dus die heb ik gestempeld en ingekleurd met mijn Copics. Daarna het deel met de pompoentjes nog een paar keer afgedrukt en ingekleurd zodat die erbij konden. Met de Hello You thinlits de woorden Hello en You uitgestanst in de kleur paars en die erop geplakt. Weer iets heel anders dan wat tegenwoordig veelal doe, maar eigenlijk ook wel weer erg leuk om te doen.
3 opmerkingen:

 1. Hoi Ankie
  Wat een superleuke kaart met al die pompoentjes en Tilda is erg mooi ingekleurd, ik vind die spinnenweb-doily echt heel gaaf, kortom een heel gaaf kaartje.
  Gezellig dat je meedoet bij het Scr@p-Cards challengeblog.
  Lieve groetjes, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ankie wat een leuke Halloween kaart! Tilda is helemaal klaar voor het Halloween feest en heeft de pompoentjes verzameld :) De spinnenweb mal is een heel leuk detail en je hebt mooie, vrolijke kleuren gebruikt!
  Gezellig dat je mee doet bij Scr@p-Cards! Dank je wel voor jouw deelname en succes :)
  Groetjes Chantal
  DT-lid Scr@p-Cards Challenge Blog

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superleuke Halloweenkaart. Mooie details.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen