Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 10 oktober 2015

Friendship is a sheltering tree

Eveneens nieuw in mijn hobbykamer is de embossingmal Wonderland. De mal heb ik eerst beïnkt met Crumb Cake en vervolgens mijn kaartje erin gelegd en door de Big Shot gedraaid. Dan krijg je dus het effect van een donkere achtergrond en heuse berkenbomen.
Met een restje wit papier wat sneeuwheuveltjes gescheurd en met Bashful Blue een licht gesponst randje gegeven. Vervolgens op de geëmboste kaart geplakt. Twee vogels in de bomen en de tekst gebruikt uit de stempelset Sheltering Tree.
Ik ben heel verrast door het gave eindresultaat.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten