Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 12 oktober 2015

Dutch Card Lovers

Mijn tweede kaartje van vandaag is ook een huwelijksfelicitatie maar nu als bijdrage voor de Dutch Card Lovers waar je een swirl op je kaart moet gebruiken.
Mijn swirl komt uit de SU set Elements of Style. De rozenstempels zijn ooit in het verleden eens gekocht bij het Kruidvat.


3 opmerkingen:

 1. Prachtig! Bedankt voor het meedoen met de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor het meedoen met Dutch Card Lovers met deze leuke SWIRL kaart!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi hoor. Bedankt voor je deelname aan DCL.

  BeantwoordenVerwijderen