Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 30 oktober 2015

Do more of what makes you happy

Een heel vrolijk kaartje, met lekker wat primaire kleuren. Ik heb gekozen voor Cherry Cobbler, Pasific Point en Summer Sun.
Daarna een stukje vellum genomen en bestempeld met de tekst in versamark. Toen met witte embossing poeder geëmbost en op de hoeken op de basiskaart geplakt. De lijmplekjes die er doorheen schijnen heb ik weggewerkt door er wat grotere parels in een bijpassende kleur op te plakken.


1 opmerking:

  1. Wat een leuke, vrolijke kaart. Leuk gedaan.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen