Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 15 september 2015

Zeg het met bomen

De Cards en Scrap challenge van deze keer. Dit kaartje heb ik gemaakt met de Lovely as a tree stempelset van SU en verschillende kleuren inkt die ik gesponst heb.  De maan heb ik gemaakt door met behulp van een stukje post-it te maskeren.
De tekststempel komt uit de set Watercolor Wings.


2 opmerkingen:

  1. Wat heb je dit kaartje prachtig gestempeld, de twee kaarten met de vogel zijn ook mooi. De pillowbox met pinguïn is heel schattig.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt mooi gedaan, ik vind dat ponsen een mooie techniek

    BeantwoordenVerwijderen