Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 26 september 2015

Stippled Blossom

Er ligt al heel lang een foto van een kaart met de Stippled Blossom onder mijn papierblok om ooit nog eens te liften. En eindelijk is het er dan van gekomen. Heel sprankelend door het kleurgebruik en ik ben ook heel tevreden met het eindresultaat.

De kleuren dit ik gebruikt heb: Strawberry Slush, Lavender Lace en heel diep paars. Je zult het niet geloven maar dat was van origine een Basic Black maar om de een of andere verklaarbare reden is het zwart verdwenen en werd het een mooie diepe paarse kleur. Deze inktpad was van Maaike maar zij kon er niets meer mee voor haar workshop en dus mocht ik hem meenemen. En ik ben er nog steeds heel blij mee :-)


1 opmerking: