Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 22 september 2015

Liftchallenge

De Liftchallenge van deze keer is een kaart maken met driehoekjes erop. Er is een voorbeeld gegeven, maar die heb ik maar een beetje links laten liggen omdat er aangegeven werd dat het om de driehoekjes ging.
Ik heb met de ieniemienie driehoekjes uit de Best day ever een achtergrond gestempeld. Vervolgens met een vlaggetjespons die vlaggetje geponst en in de linker bovenhoek gemaakt. Een tekst uit de Let Your Hair Down set en die heb ik verwerkt op een labeltje. Alles heb ik in twee kleuren gehouden om de rust te bewaren: Soft Sky en Pool Party.


1 opmerking:

  1. Jouw kaart is erg mooi! Maar...omdat we een echte uitdaging wilden waren vlaggetjes en banners uitgesloten. Ik hoop op je begrip hiervoor.
    En wie weet ... met deze stansjes en stempels... :)
    Dank voor je deelname!

    BeantwoordenVerwijderen