Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 26 september 2015

Less is More challenge

En mijn tweede kaartje van vandaag (je moet ook echt even kijken naar het kaartje dat ik vanochtend plaatste hoor, daar ben ik zo trots op :-) ) is voor Less is More. Het recept voor deze keer is: Shiny. Dus dat is niet al te moeilijk dacht ik zo. Wat glitterpapier van SU op de achtergrond en wat rhinestones zijn het shiny deel. De rest is in de kleur Soft Sky gehouden, alleen de tekst is Night of Navy om het leesbaar te houden. En omdat ik momenteel helemaal zonder huwelijksjubilea kaartjes zit heb ik dit als onderwerp genomen.


8 opmerkingen:

 1. Een heel ander onderwerp; maar super mooi; beetje vintage ook; heel fijn ontwerp! Fijn weekend verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. The glimmer paper behind the heart and sentiment is all this anniversary card needs! Love the pink and blue - for the happy couple:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lovely CAS card Ankie! Great design!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ankie this is so pretty, love that soft blue with the shine beside it!
  Thank you for joining us this week
  Anne
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 5. A beautiful and classy shimmer and shine make Ankie
  thanks so much for sharing and taking part.
  Sarah xx
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I love the design and how CAS this is, Ankie. Great shine from the gems and glitter paper.
  Thanks for sharing with us.
  Anita x
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen