Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 8 september 2015

Happy for you

Dit kaartje maakte ik voor een hele lieve collega die me een dag of tien geleden kwam vertellen dat ze (toen 12,5 week) zwanger was. Ik gun het haar echt zo graag. En dat wilde ik tot uitdrukking brengen met dit kaartje.
Het afdrukje is van Saturated Canary (schrijf ik dat zo goed?) en ingekleurd met copics. De letters "happy" zijn gestanst met de hello you framelits van SU.
Ik heb zowel roze als blauw erin verwerkt omdat nog niet bekend is of het een jongen of een meisje zal zijn.


1 opmerking: