Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 10 september 2015

For you - bijdrage SU-per challenge

Hallo allemaal,
Daar ben ik nog een keer vandaag. Nu met een kaartje voor de SU-per challenge. Ook deze week hebben ze een leuke schets. Ik heb er een stoere kaart van gemaakt deze keer.
Ik heb gebruik gemaakt van Baked Brown Sugar cardstock, wat restjes designpapier, en de stempelset An open heart. De vogel en de tekst zijn gestempeld in de kleur Early Espresso.


En nog even de schets:1 opmerking:

  1. Weer een prachtig kaartje Ankie. Bedankt voor het meedoen bij SU-per Challenges.

    BeantwoordenVerwijderen