Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 7 september 2015

Een nieuw nestje

Mijn vriendin en collega Nicolette is verhuisd. Ze is richting het Limburgse vertrokken. Een supermooie omgeving (Ik ben daar in de buurt jarenlang met vakantie geweest) maar met het knutselen bij Maaike ga ik haar wel missen hoor.
Ze had een schattig lief klein verhuiskaartje op mijn bureau gelegd en van de kleuren daarvan en het huisje wat ze er ook op gebruikt had, ben ik aan de slag gegaan voor een nieuwe woning kaart. Ze heeft hem inmiddels ontvangen dus ik kan hem "veilig" showen hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten